OFERTE ADRESATE COMPANIILOR

Dark Light

Cum comand

Cum comand?

Daca doriti sa achizitionati un produs din magazinul nostru online, aveti la dispozitie urmatorii pasi de urmat:

 • Selectati produsul care va intereseaza si adaugati-l la cosul de cumparaturi (puteti adauga cate produse doriti in cosul de cumparaturi).
 • Daca va intereseaza si alte produse, procedati in acelasi fel, dupa o alta navigare prin produsele afisate pe site, adaugand produsul selectat in cosul de cumparaturi.
 • Selectati ”Vezi cosul” pentru vizualizarea cosului de cumparaturi, meniu in care se poate modifica cantitatea fiecarui produs aflat in cos, se poate sterge un produs din cos, se poate aplica codul cuponului de reduceri (daca este cazul), se pot continua cumparaturile sau se poate opta pentru finalizarea comenzii, accesand butonul ,,Finalizare comanda”.
 • La urmatorul pas, alegeti una din  variantele expuse, respective:
 1. daca sunteti deja client al magazinului nostru, accesati link-ul ,,Click aici pentru a te loga”, tastand cu atentie, utilizatorul sau adresa de E-mail si parola cu care v-ati inregistrat pe site.
 2. daca nu sunteti client al magazinului nostru, completati detaliile de facturare, iar daca optati ca produsele sa fie livrate la o alta adresa, completati corect formularul din partea dreapta.
 • Aveti posibilitatea sa plasati comanda fara a crea un cont (in situatia in care nu aveti deja un cont si nici nu va intereseaza sa va faceti unul), sau va puteti crea un cont (aceasta in situatia in care va intereseaza sa va inregistrati cu o adresa de E-mail valida pentru a avea un acces mai rapid la panoul de administrare, unde veti putea vizualiza istoricul comenzilor si detalii despre comenzile plasate, schimbarea parolei si editarea detaliilor despre facturare si livrare)
 • Inainte de a plasa comanda, trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile 4saleit.ro, confirmati si finalizati comanda prin selectatrea butonului ,,Plaseaza comanda”
 • Veti fi redirectionati catre panoul de administrare unde veti putea urmarii statusul comenzii, detalii despre comenzile plasate, schimbarea parolei si editarea detaliilor despre facturare si livrare.

MODALITATI DE PLATA

 • Prin Ordin de Plata
 • Cu cardul

Cum comand

lei